Nem Sztriptíz, Hogy Kövér Munka? Az Igazság az Online Diéta

A legjobb válasz a kérdésre, Sztriptíz, Hogy Kövér Munka?, először meg kell nézni, hogy a diéta működik. Ez a népszerű online diéta alapja az a gondolat, az élelmiszer-forgás. Azáltal, hogy kisebb étkezés, a megfelelő élelmiszerek gyakrabban, az anyagcsere zavart ez okozza, hogy gyorsítsák fel, amely egy bevált módszer a fogyás. Az útmutató azt állítja, fogyókúrázók elveszíti 14lbs csak 14 nap által csökken a top 10 unhealthiest élelmiszerek bízva a diéta felé a legjobb 10 élelmiszerek, valamint szorosan követi az utasításokat.

Két részből áll a diéta: az e-könyv pedig a Diéta Generátor

A Strip, Hogy Kövér eBook írt társalgási divat az a célja, hogy könnyen olvasható. Nincs zavaró tudomány, hogy kövesse. Úgy kezdődik, hogy elmagyarázom, hogy miért legtöbb diéták nem működnek. Akkor ez azt mutatja, hogy a következő egy step-by-step terv működik, sokkal jobb. A nagy részét a könyv foglalkozik a “15 Fogyókúra Aha”. Ezek a fejezetek, témák, amely területeken a fogyókúra olyan, mint a kisebb étkezések jobb, mint a nagyok, tippet, hogyan eszel ki egészséges, kreatív módon, hogy hozzá gyakorlat.

A Diéta Generátor egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi, hogy adja meg az élelmiszer-beállítások lehetőséget, majd létrehoz egy 14 napos személyes diéta tervet. Ez az egyszerű, könnyen kezelhető készüléket úgy tervezték, hogy adni egy határozott tervvel, hogy kövesse, ami a fogyókúra könnyebb ragaszkodni. A 40.000 diéta kombinációk létrehozása különböző, egyensúly hiányzik sok más diéták. Ez is képezi egy bevásárló listát, tehát pontosan tudja, mit vásárol.

Ez egy szisztematikus diéta célja a hosszú távon. Három alapvető ciklus a program. Ciklus 1 a ‘burn fat fast’ fázis. A ciklus 2. a “fenntartó” fázis, hogy tartsa meg a pályán, majd Ciklus 3 elősegíthetjük a zsír ki hosszú távon. Fogyókúrázók továbbra is használja a Diéta, Generátor, amely alkalmazkodik a tervet ennek megfelelően módosítani kell. Ezt a program állítja, hogy megmutatja, hogyan kell tartani a kövér, növeli az energiaszintet, javítja az általános egészségügyi.

Miközben a hangsúly határozottan a diéta, Sztriptíz, Hogy Zsírt tartalmaz egy fontos rész a gyakorlat. Egyszer a helyes étkezési szokások vannak elfogadott fogyókúrázók tudják, hogy a legjobb eredményt az edzésprogram.

Segítséget kapnak a tagok területén a Strip-en, Hogy Kövér honlapján. Van egy fórum, hogy exchange ötletek, tippek. Ingyenes frissítések állnak rendelkezésre, mint a diéta, Diéta, Generátor tovább javult.

Két különböző csomagokat kínálnak, a “Normál”, illetve a “Platina”

A “Platina” csomag tartalmaz egy további diétás könyvet “Calworries”, kalória munkalap, étkezés tervező, majd az “Életet Él, Egészséges” recept útmutató.

A diéta működik az elmélet, de nem Sztriptíz, Hogy Kövér a gyakorlatban? Miközben még mindig egy viszonylag új diéta van felhasználói visszajelzések megbízható forrásból az interneten. A többség nagyon pozitív. Általában a felhasználók találta el a legnagyobb eredményeket a kezdeti szakaszban. Ez jellemző a legtöbb sikeres diéta.

A hátránya, Sztriptíz, Hogy Kövér néha jön át, mint egy kis csiszolatlan. Számos furcsa vicceket az útmutatóban, valamint az alkalmi elírás. Ez nem egy tudományos magyarázatot, hogy a táplálkozás, testmozgás munka. Az alapokat jól elmagyarázta, de azok, akik többet részletes technikai információkat ki kell egészíteni több anyag. http://egyensulyibajnok.info/

Az eredeti kérdés az volt, vajon Sztriptíz, Hogy Kövér munka? Ez egy olyan diéta, ami megfelel a kulcs botladozó pontot, mert sok diéták, hogy sikerül. Sztriptíz, Hogy Kövér figyelembe veszi a motiváció, a kiegyensúlyozott táplálkozás, a soványságra hosszú távon. A Diéta Generátor, weboldal támogatja ezt egy online diéta, amely, ellentétben sok más, több, mint egy könyv. Mindenek felett ennek a gyakorlati, reális programot, amely működik.

Vélemény, hozzászólás?