Hogy A Csakrák Befolyásolják A Mirigyek, Hogy Összehangolják A Valódi Célja

Csináltam néhány kutatás az utóbbi időben a csakra rendszer, illetve a mirigyek, amelyek megfelelnek a vonatkozó energia központok.

Én mindig úgy éreztem, mintha csakrák volt az út lefelé, a skála a kamat, a fajta alapvető mindannyian tudjuk róluk, mint az Energia 101.

Az arénában a területen, amit tanultam, azt figyelmen kívül hagyni a jelentőségét, különösen a gyógyító. Biztos, hogy meg tud gyógyítani anélkül, hogy tudná, mi a csakra van szó, de ez inkább képessé tudni róluk, hogy használja ezt a tudást szándékosan.

Torok Csakra, Pajzsmirigy

Én már a gyógyulás a torok csakra a területen az elmúlt pár hónapban, még álmodtam is róla, ez a terület kapcsolódik, hogy a pajzsmirigy, az energia központ a kommunikáció. Ugyancsak ide tartozik az a terület, hallom is, ahogy a clairaudience.Ez az, ahol mi üzeneteket, a szüleinktől, a világ, a Lélek.

Nekem olyan érzés, mintha ez az energia központ nyilvánvaló, kérni, kapni, meg kell kérdezni az első. A pajzsmirigy a mirigy szabályozza, hogy az energia a test, amely befolyásolja ezeket az üzeneteket.

Harmadik Szem Csakra Agyalapi

Mozgó egy lépés a harmadik szem csakra, vonatkozik ez az agyalapi mirigy. Mint egy Intuitív ez a környék nekem nagyon aktív. Tudtam, hogy egy kicsit arról, hogy ez a terület már a kapcsolat a HTPA tengely, amely részben a pajzsmirigy, agyalapi mirigy, mellékvese.

Ezen a területen alakul ki közötti korosztály 8 ½ 14 éves. Itt hozzuk létre a látás magunkat. A kutatás azt sugallja, hogy a lányok, különösen az, hogy kialakult az önálló fogalom, elképzelés magukat körül, a 10 éves. A bennszülött kultúrák ebben a korosztályban, amikor a lányok, illetve fiúk a látás küldetések, hogy kap a Lélek, hogy a látás számára az élet.

Gondold meg, mit üzenetek a kultúra ad lányok, mind a fiúk arról, hogy kik ők, hogy a világon.

Mi az ön elképzelése magad, aztán a cselekvés által a pajzsmirigy, ez viszont energiát igényel, a mellékvesék, hogy a föld a valóság által cselekszik.

Szóval, ha a napot töltött képeket a fejében, hogy nem vagy képes továbblépni, nem lehet tenni valamit, látva a negatív eredmények, nyugtalan, képalkotó, csak kíváncsi vagyok, mi jön elé, a jövő miatt aggódik, akkor ez nyomást gyakorol a pajzsmirigy, amely szivattyúk ki tiroxin erőt ad, hogy gyorsan át, akkor viszont megköveteli, adrenalin, hogy szembenézzen a veszélyes/nyugtalan jövőben beállított magad.

Nap nap után, évről évre, ez a negatív jövőkép megadóztatják a endokrin rendszer.

Talán azt hiszed, csak ki kell kényszeríteni magát, hogy a kép boldog képek, mint ha próbálják őket irányítani, de a saját legyőzte a képeket meg lehet gyógyítani, mert ők lesznek a lehorgonyzott a dugulás a múltból.

Gyökér Csakra, Mellékvesék

A mellékvesét vagy mi mozgatja előre, ez egy gyökér csakra energia, hogyan legyen igazi a világon a látás. Lehet, hogy a végén a mellékvese fáradtság, ha úgy érzi, meg kell tartani fellépés alapján a negatív képek érkező üzeneteket a parancsnokságra.

Kapcsolat

Ha csatlakoztatva van-e a korona csakra, ami a Lélek, akkor a célja, hogy a képeket, hogy teremts magadnak a hipofízis, akkor a pajzsmirigy-nyugi, tudva, hogy ez fog történni, a megfelelő időben, a mellékvesék nyugi, nem kell félni, hogy a tűz fel, hogy távol tartson a veszélyt, de jó úton halad.

Mindenki tudja, milyen érzés az, amikor mi inspirált egy új ötlet, hogy feszültség alatt leszünk, ha úgy érzi, igaza van. Csak árad.

Vélemény, hozzászólás?